Kesätyöpaikat

TAMPERE CAMPING HÄRMÄLÄN kesätyöpaikat

 
Haemme

Esimiestehtäviin Härmälään:

Leirintäaluepäällikköä vastaamaan leirintäalueen operatiivisesta toiminnasta.

Haemme myös

Vuoropäällikköä vastaanottoon

Vuoropäällikköä ravintolaan

Vuoropäällikköä siivoukseen

Vuoropäällikköä huoltoon

 

Oletko aina halunnut päästä kokeilemaan siipiäsi esimiehenä, näyttämään taitosi ja haastamaan itsesi? Haluat ottaa vastuuta, ideoida ja motivoida, etkä pelkää kääriä hihojasi ja ryhtyä töihin?
Esimiestehtäviin hakeutuvalle on eduksi tehtävään sopiva koulutus/alalla opiskelu tai alan työkokemus. Maalaisjärki, kyky oppia uutta, oma-aloitteisuus sekä kyky sopeutua vaihteleviin työolosuhteisiin kantavat kuitenkin jo pitkälle!
Vieraiden kielten osaaminen ja kokemus matkailu-, majoitus- ja/tai ravintola-alalta katsotaan eduksi. Koulutamme vuoropäällikkömme tehtäviin. Esimiestehtävät ovat kokoaikaisia ja määräaikaisia.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää sähköpostitse 28.2.2017 mennessä esimiestyopaikat@suomicamping.fi. Sähköpostin otsikoksi: Leirintäaluepäällikkö/Härmälä tai Esimies/Härmälä.  

 

Leirintäaluetyöntekijöitä Härmälään:

siivoukseen, huoltoon, vastaanotto- ja ravintolatyöhön sekä järjestyksenvalvontaan.

Työtä on tarjolla niin siivouksen, huollon, vastaanoton kuin ravintolankin työtehtävissä – leirintäalueella pääset tutustumaan matkailualaan monesta eri näkökulmasta. Meillä mikään osasto ei jää vieraaksi; työ on monipuolista ja vaihtelevaa! Sinun ei tarvitse olla matkailualan ammattilainen tai kokenut konkari. Intoa ja tekemisen meininkiä sen sijaan tarvitaan, eikä leveä hymy ainakaan haitaksi ole!

Vastaanotto- ja ravintolatehtäviin hakeutuvilla tulee olla hygienia- ja anniskelupassi suoritettuna. Myös järjestyksenvalvojan työ edellyttää kykyä osallistua muihinkin työtehtäviin sekä suoritettua järjestyksenvalvojan kurssia ja voimassaolevaa järjestyksenvalvojakorttia. Kaikki työntekijät koulutetaan tehtäviinsä. Kaikissa tehtävissä edellytetään vähintään 18 vuoden ikää. Vieraiden kielten osaaminen ja kokemus matkailu-, majoitus- ja/tai ravintola-alalta katsotaan eduksesi.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää sähköpostitse 15.3.2017 mennessä harmala@suomicamping.fi. Sähköpostin otsikoksi: ”Kesätyö/Härmälä”.

Työsuhteet ovat määräaikaisia ja niiden pituus vaihtelee. Olemme yhteydessä henkilöihin, jotka kutsutaan haastatteluun. Valitettavasti emme voi vastata puhelintiedusteluihin.