Kesätyöpaikat

Haemme

Heinäsaareen vuoropäällikköä vastaamaan työvuorossaan leirintäalueen operatiivisesta toiminnasta

Esimiestehtävään hakeutuvalta edellytetään tehtävään sopivaa koulutusta tai alalla opiskelua, oma-aloitteisuutta, kykyä sopeutua vaihteleviin työolosuhteisiin sekä mielellään alan työkokemusta. Hakijalla tulee olla hygienia- ja anniskelupassi suoritettuna. Vieraiden kielten osaaminen sekä suoritettu järjestyksenvalvojakurssi katsotaan eduksesi. Tehtäviin annetaan koulutus. Työ on kokoaikainen ja määräaikainen.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää sähköpostitse 15.3.2017 mennessä esimiestyopaikat@suomicamping.fi. Sähköpostin otsikoksi: Vuoropäällikkö/Heinäsaari

 

Leirintäaluetyöntekijöitä Heinäsaareen:

siivoukseen, huoltoon, vastaanotto- ja ravintolatyöhön.
Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää sähköpostitse 15.3.2017 mennessä heinasaari@suomicamping.fi. Sähköpostin otsikoksi: ”Kesätyö/Heinäsaari”.

Vastaanotto- ja ravintolatehtäviin hakeutuvilla tulee olla hygienia- ja anniskelupassi suoritettuna. Työntekijät koulutetaan tehtäviinsä. Kaikissa tehtävissä edellytetään vähintään 18 vuoden ikää. Vieraiden kielten osaaminen ja kokemus matkailu-, majoitus- ja/tai ravintola-alalta katsotaan eduksesi.

Työsuhteet ovat määräaikaisia ja niiden pituus vaihtelee. Olemme yhteydessä henkilöihin, jotka kutsutaan haastatteluun. Valitettavasti emme voi vastata puhelintiedusteluihin.