Yyterin mökit ja leirintäalue

Yyteri on elämys aikuisille ja lapsille. Yyterin hiekkaranta on Suomen kauneimpia hiekkarantoja ja samalla Etelä-Suomen laajimpia yhtenäisiä hiekkarantoja ja dyynialueita. Yyteri Resort & Camping sijaitsee hiekkarantojen välittömässä läheisyydessä. Porin kaupungin keskustaan on matkaa 20 kilometriä.

Leirintäalueella on 2-4 ja 4-6 hengen saunoin ja/tai suihkuin varusteltuja lomamökkejä 30 kpl, 40 leirintämökkiä sekä 5 hirsimökkiä. Lisäksi alueella on yli sata sähköistettyä matkailuajoneuvopaikkaa sekä useita telttapaikkoja.

Hiekkarannan lisäksi leirintäalueelta ja sen läheisyydestä löytyy tekemistä ja kokemista useaksi päiväksi. Leirintäalueella on lapsille Angry Birds -leikkipuisto sekä erilaisia pelejä ja leikkejä vuokrattavana. Alueella on lisäksi A-oikeuksilla varustettu ravintola terasseineen, saunoja vuokrattavana, minigolf-rata sekä paljon muuta tekemistä ja kokemista.

Unohtamatta tietenkään tapahtumakaupunki Porin kesän tapahtumia! Kesän tapahtumista löydät lisätietoa www.visitpori.fi sivulta.

Lue lisää Yyterin mökeistä ja leirintäalueen palveluista yllä ja alla olevista valikoista.

Tervetuloa loman viettoon Yyteri Resortiin!

Majoitus ja palvelut

Paikallissää