Kesätyöpaikat

YYTERI RESORT & CAMPING kesätyöpaikat

Suomi Camping Oy

 

Haemme

Esimiestehtäviin:

Vuoropäällikköä vastaanottoon

Vuoropäällikköä ravintolaan

Vuoropäällikköä siivoukseen

Vuoropäällikköä huoltoon

 

Oletko aina halunnut päästä kokeilemaan siipiäsi esimiehenä, näyttämään taitosi ja haastamaan itsesi? Haluat ottaa vastuuta, ideoida ja motivoida, etkä pelkää kääriä hihojasi ja ryhtyä töihin?Esimiestehtäviin hakeutuvalle on eduksi tehtävään sopiva koulutus/alalla opiskelu tai alan työkokemus. Maalaisjärki, kyky oppia uutta, oma-aloitteisuus sekä kyky sopeutua vaihteleviin työolosuhteisiin kantavat kuitenkin jo pitkälle! Ravintolan ja vastaanoton esimiehiltä edellytetään anniskelun vastaavan hoitajan pätevyyttä (A-oikeudet).
Vieraiden kielten osaaminen ja kokemus matkailu-, majoitus- ja/tai ravintola-alalta katsotaan eduksi. Koulutamme vuoropäällikkömme tehtäviin. Esimiestehtävät ovat kokoaikaisia ja määräaikaisia.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää sähköpostitse 28.2.2017 mennessä salla.forsman@suomicamping.fi. Sähköpostin otsikoksi: Esimies/Yyteri.  

 

Leirintäaluetyöntekijöitä:

siivoukseen, huoltoon, vastaanotto- ja ravintolatyöhön sekä järjestyksenvalvontaan.

Haemme leirintäaluetyöntekijöitä Yyteriin! Työtä on tarjolla niin siivouksen, huollon, järjestyksenvalvonnan, vastaanoton kuin ravintolankin työtehtävissä – leirintäalueella pääset tutustumaan matkailualaan monesta eri näkövinkkelistä. Meillä mikään osasto ei jää vieraaksi; työ on monipuolista ja vaihtelevaa! Sinun ei tarvitse olla matkailualan ammattilainen tai kokenut konkari. Intoa ja tekemisen meininkiä sen sijaan tarvitaan, eikä leveä hymy ainakaan haitaksi ole!

Vastaanotto- ja ravintolatehtäviin hakeutuvilla tulee olla hygienia- ja anniskelupassi suoritettuna. Myös järjestyksenvalvojan työ edellyttää kykyä osallistua muihinkin työtehtäviin sekä suoritettua järjestyksenvalvojan kurssia ja voimassaolevaa järjestyksenvalvojakorttia. Kaikki työntekijät koulutetaan tehtäviinsä. Kaikissa tehtävissä edellytetään vähintään 18 vuoden ikää. Vieraiden kielten osaaminen ja kokemus matkailu-, majoitus- ja/tai ravintola-alalta katsotaan eduksesi.

Työsuhteet ovat määräaikaisia ja niiden pituus vaihtelee. Olemme yhteydessä henkilöihin, jotka kutsutaan haastatteluun. Valitettavasti emme voi vastata puhelintiedusteluihin.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää sähköpostitse 15.3.2017 mennessä yyteri@suomicamping.fi. Sähköpostin otsikoksi: ”Kesätyö/Yyteri”.