Mökkejä ja leirintäalue vain 4 km Tampereen keskustasta

Avoinna 13.5. - 27.9.2019

Leirintäalue Tampere Camping Härmälä on suosittu majoituspaikka Pyhäjärven rannalla, vain neljä kilometriä Tampereen keskustasta. Alueelle on hyvät liikenneyhteydet keskustasta, bussipysäkit sijaitsevat noin 100 metrin päässä leirintäalueelta.

Härmälän leirintäalueella on runsaasti majoituskapasiteettia; yli sata 2 - 5 hengen leirintämökkiä sekä teltta- ja caravanpaikkoja. Alueella on lisäksi kahvila-pizzeria terasseineen, kesäkioski, rantasaunoja, uimaranta, minigolf ja beach volley -kenttä. Härmälän leirintäalueen vastaanotosta on mahdollisuus vuokrata erilaisia harrastevälineitä kuten esimerkiksi soutuveneitä, sup-lautoja kajakkeja, polkupyöriä, fatbikeja ja polkuautoja. Meiltä saat myös edullisesti Särkänniemen Elämysrannekkeet ja vältät jonottamisen huvipuistossa. 

Majoitus ja palvelut

Ajankohtaista

Hei Blockfest-kävijät! Tässä olisi hieman check-listaa meillä majoittuville: - Nopeuttaaksenne sisäänkirjautumistanne, tulostakaa ja täyttäkää majoitusilmoitus huolellisesti jo ennakkoon osoitteesta: https://www.suomicamping.fi/images/tiedostot/matkustajailmoitus.pdf --> kaikki yhdessä majoitusyksikössä (teltassa, mökissä, caravanissa) majoittuvat laitetaan samaan ilmoitukseen. - Alaikäisillä majoittujilla tulee olla huoltajan lupalappu mukana, joka sisältää majoittujan nimen, huoltajan nimen ja tämän yhteystiedot. Ilman sitä ei pääse majoittumaan. Sen voi lähettää myös ennakkoon sähköpostiimme harmala@suomicamping.fi - Huomioikaa, että alueellemme on tulossa todella paljon majoittujia, joten sisäänkirjautumisessa saattaa olla jonoa. Varatkaa siis hyvin aikaa siihen. Vastaanottomme on silloin 24h auki, joten sisäänkirjautuminen onnistuu myös illalla keikkojen jälkeen, kunhan ilmoittaa siitä meille etukäteen esim. sähköpostilla. Huomaa, että puhelimeen ei välttämättä ehditä sisäänkirjausruuhkassa vastaamaan. - Check-in mökkeihin alkaa klo 16:00 ja check-out klo 12:00 mennessä. Mökin voi saada mahdollisuuksien mukaan aikaisemmin, mutta emme pysty sitä varmasti kenellekään lupaamaan. - Check-out leirinnän puolella (teltat ja caravanit) klo 15:00 mennessä. - Mökeissä saa majoittua vain kapasiteettinsa verran henkilöitä, eli esim. 5 hengen mökissä voi majoittua maksimissaan 5 henkilöä. - Alueellemme on viikonloppuna pääsy vain majoittuvilla asiakkailla. - Hiljaisuus on klo 23:00-06:00. Pitäkää nämä mielessä, niin saatte majoittumisen sujumaan mahdollisimman mukavasti :) Muuten lopuksi ei muuta kuin tervetuloa!

Paikallissää