Kesätyöpaikat 2019

Haemme Tampere Camping Härmälään:

Leirintäaluepäällikköä

vastaamaan leirintäalueen operatiivisesta toiminnasta.

Oletko aina halunnut päästä näyttämään taitosi esimiehenä ja haastamaan itsesi? Haluat ottaa vastuuta, ideoida ja motivoida, etkä pelkää kääriä hihojasi ja ryhtyä töihin?

Tehtävään hakeutuvalta edellytetään sopivaa koulutusta tai alalla opiskelua, oma-aloitteisuutta, kykyä sopeutua vaihteleviin työolosuhteisiin sekä alan työkokemusta. Tehtävään annetaan koulutus. Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen n. huhtikuun lopusta syyskuun loppuun. Tehtävään annetaan koulutus. Nimeäthän hakemuksessasi vähintään yhden suosittelijan yhteystietoineen.

Haemme myös vuoropäälliköitä:

-vastaanottoon
-ravintolaan
-siivoukseen
-huoltoon

Esimiestehtäviin hakeutuvalle on eduksi tehtävään sopiva koulutus tai alalla opiskelu sekä alan työkokemus. Oma-aloitteisuus, kyky oppia uutta ja kyky sopeutua vaihteleviin työolosuhteisiin ovat esimieheltä vaadittavia ominaisuuksia.

Vastaanoton ja ravintolan vuoropäällikön töitä hakevilla tulee olla hygienia- ja anniskelupassi suoritettuna. Vieraiden kielten osaaminen ja kokemus matkailu-, majoitus- ja/tai ravintola-alalta katsotaan eduksi.

Tehtäviin annetaan koulutus. Esimiestehtävät ovat kokoaikaisia ja määräaikaisia.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää sähköpostitse 3.3.2019 mennessä esimiestyopaikat@suomicamping.fi. Sähköpostin otsikoksi: Leirintäaluepäällikkö/Härmälä tai Vuoropäällikkö/Härmälä

 

Haemme

Leirintäaluetyöntekijöitä Tampere Camping Härmälään:

siivoukseen, huoltoon, vastaanotto- ja ravintolatyöhön sekä järjestyksenvalvontaan.

Vastaanotto- ja ravintolatehtäviin hakeutuvilla tulee olla hygienia- ja anniskelupassi suoritettuna. Järjestyksenvalvojan työ edellyttää myös kykyä vastaanoton työtehtäviin sekä suoritettua järjestyksenvalvojan kurssia ja voimassaolevaa järjestyksenvalvojakorttia.

Kaikki työntekijät koulutetaan tehtäviinsä. Kaikissa tehtävissä edellytetään vähintään 18 vuoden ikää. Vieraiden kielten osaaminen ja kokemus matkailu-, majoitus- ja/tai ravintola-alalta katsotaan eduksesi.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää sähköpostitse 3.3.2019 mennessä kesatyo.harmala@suomicamping.fi.