Kesätyöpaikat 2021

Haemme Tampere Camping Härmälään:

Leirintäaluepäällikköä

vastaamaan leirintäalueen operatiivisesta toiminnasta.

Oletko aina halunnut päästä näyttämään taitosi esimiehenä ja haastamaan itsesi? Haluat ottaa vastuuta, ideoida ja motivoida, etkä pelkää kääriä hihojasi ja ryhtyä töihin?

Leirintäaluepäällikön työ edellyttää hyvää tilannetajua ja ahkeruutta sekä oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Kyky oppia uutta ja kyky sopeutua vaihteleviin työolosuhteisiin ovat esimieheltä vaadittavia ominaisuuksia. Esimiestehtävässä saat itse vaikuttaa oman, vastuullisen työsi sisältöön ja saat kokemusta laaja-alaisesti matkailualalta. 

Tehtävään hakeutuvalta edellytetään sopivaa koulutusta tai alalla opiskelua, oma-aloitteisuutta, kykyä sopeutua vaihteleviin työolosuhteisiin sekä työkokemusta matkailu-, majoitus- ja/tai ravintola-alalta. Vieraiden kielten osaaminen ja työkokemus asiakaspalvelusta, taloushallinnosta sekä ihmisten johtamisesta katsotaan eduksi. Hygienia- ja anniskelupassi tulee olla suoritettuna. Ajokortti on hyvä olla olemassa, oma auto ei ole välttämätön.

Tehtävään annetaan koulutus. Leirintäaluepäällikön työ on kokoaikainen ja työsuhde tehdään määräajaksi (n. toukokuun alusta-syyskuun loppuun). Nimeäthän hakemuksessasi vähintään yhden suosittelijan yhteystietoineen.

Haemme myös vuoropäälliköitä:

- vastaanottoon
- ravintolaan
- siivoukseen
- huoltoon

Oletko kiinnostunut näyttämään taitosi esimiehenä ja haastamaan itsesi? Haluatko ottaa vastuuta, ideoida, motivoida, etkä pelkää kääriä hihojasi ja ryhtyä töihin?

Esimiestehtävät vaativat hyvää tilannetajua ja ahkeruutta sekä oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Kyky oppia uutta ja kyky sopeutua vaihteleviin työolosuhteisiin ovat esimieheltä vaadittavia ominaisuuksia. Esimiestehtävissä saat itse vaikuttaa oman, vastuullisen työsi sisältöön ja saat kokemusta laaja-alaisesti matkailualalta.  

Esimiestehtäviin hakeutuvalle on eduksi tehtävään sopiva koulutus tai alalla opiskelu sekä työkokemus matkailu-, majoitus- ja/tai ravintola-alalta.

Vastaanoton ja ravintolan vuoropäällikön töitä hakevilla tulee olla hygienia- ja anniskelupassi suoritettuna. Vieraiden kielten osaaminen ja työkokemus asiakaspalvelusta ja henkilöiden johtamisesta katsotaan eduksi.

Tehtäviin annetaan koulutus. Esimiestehtävät ovat kokoaikaisia ja työsuhde tehdään määräajaksi (n. toukokuusta-elokuun loppuun).

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää sähköpostitse 15.2.2021 mennessä harmala@suomicamping.fi. Sähköpostin otsikoksi: Leirintäaluepäällikkö tai Vuoropäällikkö

 

Haemme lisäksi

Leirintäaluetyöntekijöitä

siivoukseen, huoltoon sekä vastaanotto- ja ravintolatyöhön.

Onko asiakaspalvelu lähellä sydäntäsi? Pidätkö vauhdikkaasta työstä ihmisten keskellä? Ravintolan ja vastaanoton työtehtävät ovat monipuolisia eikä yksikään päivä ole varmasti samanlainen!

Vastaanoton tiskin takana mm. otat vastaan asiakkaita, teet varauksia sähköpostitse ja puhelimitse, vuokraat erilaisia vapaa-ajan välineitä ja kerrot asiakkaille lähialueen palveluista. Ravintolassa mm. hoidetaan aamupalatarjoilua, valmistellaan kahvilatuotteita ja ruoka-annoksia. Ravintola-vastaanoton vuoroissa pääset tekemään monipuolisesti ja vaihtelevasti töitä kummankin tiskin takana, aamu- ja iltavuoroissa. Vastaanotto- ja ravintolatehtäviin hakeutuvilla tulee olla hygienia- ja anniskelupassi suoritettuna.

Siivouksessa olet yksi tärkeimmistä asiakkaidemme viihtyvyyteen vaikuttavista tekijöistä! Siivousta tehdään niin mökeissä, yleisissä huoltorakennuksissa kuin saunatiloissakin. Siivous sopii sinulle, jos olet tehokas mutta huolellinen tiimipelaaja ja nautit reipastahtisesta työnteosta.

Huollon työntekijän työvuoro on monipuolista tiimityötä, jossa kädentaidoista ja hyvästä tilannetajusta on hyötyä.  Nikkarointia, korjaamista, trimmeröintiä, roskien keruuta, mökkisiivouksessa avustamista… Kaikkea tätä saattaa sisältää huollon työvuoro.

Kaikki työntekijät koulutetaan tehtäviinsä. Kaikissa tehtävissä edellytetään vähintään 18 vuoden ikää. Vieraiden kielten osaaminen ja työkokemus asiakaspalvelusta, majoitus- tai ravintola-alalta ja siivouksesta katsotaan eduksesi.

Toivomme hakijoilta reippautta, joustavuutta, oma-aloitteisuutta, kykyä sopeutua vaihteleviin työolosuhteisiin sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Olethan myös valmis työskentelemään kaikilla osastoilla, sillä meillä autetaan kaveria ja tartutaan työhön siellä, missä siihen on tarvetta.

Vastaanotto-, ravintola-, siivous- ja huoltotehtävissä työvuorot sijoittuvat klo 06.00 – 24.00 välille. Työsuhteet ovat määräaikaisia. Odotamme, että olet sitoutunut työhösi koko työsuhteen ajaksi.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää sähköpostitse 28.2.2021 mennessä harmala@suomicamping.fi. Sähköpostin otsikoksi: Leirintäaluetyöntekijä.

 

Haemme lisäksi

Järjestyksenvalvojia kesän ajaksi.

Järjestyksenvalvojan työ on pääosin yötyötä.

Järjestyksenvalvojan työ edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja reippautta toimia myös muiden osastojen apuna. Työ edellyttää suoritettua järjestyksenvalvojan kurssia ja voimassaolevaa järjestyksenvalvojakorttia.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää sähköpostitse 28.2.2021 mennessä harmala@suomicamping.fi. Sähköpostin otsikoksi: Järjestyksenvalvoja.