Kesätyöpaikat 2018

Haemme

Heinäsaareen vuoropäällikköä

vastaamaan työvuorossaan leirintäalueen operatiivisesta toiminnasta. 


Esimiestehtävään hakeutuvalta edellytetään tehtävään sopivaa koulutusta tai alalla opiskelua, reippautta, oma-aloitteisuutta, kykyä sopeutua vaihteleviin työolosuhteisiin sekä vähintään asiakaspalvelualan työkokemusta. Kaikki kokemus leirintäalueista lasketaan eduksi. Hakijalla tulee olla hygienia- ja anniskelupassi suoritettuna. Hakijalta edellytetään sujuvaa suomenkielen taitoa. Vieraiden kielten osaaminen sekä suoritettu järjestyksenvalvojakurssi katsotaan eduksesi. Työnkuva sisältää työskentelyä sekä vastaanotossa, kahvilassa että siivouksessa. Työvuorot sijoittuvat klo 07 ja klo 24 välille, myös Juhannuksena ja viikonloppuisin. Tehtäviin annetaan koulutus. Työ on kokoaikainen ja määräaikainen.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää sähköpostitse 16.3.2018 mennessä esimiestyopaikat@suomicamping.fi. Sähköpostin otsikoksi: Vuoropäällikkö/Heinäsaari
Nimeäthän hakemuksessasi vähintään yhden suosittelijan yhteystietoineen.

 

 

Haemme

Leirintäaluetyöntekijöitä Heinäsaareen:

siivoukseen sekä vastaanotto- ja ravintolatyöhön.
Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää sähköpostitse 16.3.2018 mennessä heinasaari@suomicamping.fi. Sähköpostin otsikoksi: ”Kesätyö/Heinäsaari”. Liitäthän hakemukseen vähintään yhden suosittelijan yhteystietoineen.

Vastaanotto- ja ravintolatehtäviin hakeutuvilla tulee olla hygienia- ja anniskelupassi suoritettuna. Työntekijät koulutetaan tehtäviinsä. Kaikissa tehtävissä edellytetään vähintään 18 vuoden ikää sekä sujuvaa suomenkieltä. Vieraiden kielten osaaminen ja kokemus matkailu-, majoitus- ja/tai ravintola-alalta katsotaan eduksesi. Työvuorot sijoittuvat siivouksessa pääosin klo 07 ja klo 15, vastaanotossa klo 07 ja klo 24 välille. Molemmissa tehtävissä työvuoroja myös Juhannuksena ja viikonloppuisin. Myös vastaanoton ja kahvilan työtehtäviin kuuluu siivousta.

Työsuhteet ovat määräaikaisia ja niiden pituus vaihtelee. Olemme yhteydessä henkilöihin, jotka kutsutaan haastatteluun. Valitettavasti emme voi vastata puhelintiedusteluihin.