Kesätyöpaikat 2021

Haemme leirintäaluetyöntekijöitä

siivoukseen sekä vastaanotto- ja ravintolatyöhön.

Vastaanotto- ja ravintolatehtäviin hakeutuvilla tulee olla hygienia- ja anniskelupassi suoritettuna. Työntekijät koulutetaan tehtäviinsä. Kaikissa tehtävissä edellytetään vähintään 18 vuoden ikää sekä sujuvaa suomen kieltä. Vieraiden kielten osaaminen ja kokemus matkailu-, majoitus- ja/tai ravintola-alalta katsotaan eduksesi. Kaikki tietämys leirintäalueista, kokemus asiakaspalvelusta, kassakoneista, puhelimeen vastaamisesta, pullanpaistosta ja R-menusta pelkkää plussaa.

Siivoustehtävissä tarjolla työtehtäviä eri tuntimäärillä. Aikaisempi työkokemus eduksi muttei edellytys. Painepesuri ja kumisaappaat ovat toivottavasti  jo entuudestaan tuttuja. Työtuntien määrään siivouspuolella voi itse vaikuttaa tekemällä osan viikosta/tarvittaessa pienimuotoisia ulkotöitä, kuten haravointia ja heinikoiden siistimistä siimaleikkurilla.

Jos edellytyksiä ja intoa riittää, mikään ei estä tekemästä siivouksen ohella lisävuoroja vastaanotossa tai päinvastoin.

Työvuorot sijoittuvat siivouksessa pääosin klo 07 ja klo 15, vastaanotossa klo 07 ja klo 24 välille. Molemmissa tehtävissä on työvuoroja juhannuksena ja viikonloppuisin. Myös vastaanoton ja kahvilan työtehtäviin kuuluu siivousta.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse 15.2.2021 mennessä heinasaari@suomicamping.fi. Sähköpostin otsikoksi: ”Kesätyö"

Työsuhteet ovat määräaikaisia ja niiden pituus vaihtelee. Olemme yhteydessä henkilöihin, jotka kutsutaan haastatteluun. Valitettavasti emme voi vastata puhelintiedusteluihin.