Kesätyöpaikat 2019

Haemme

Leirintäaluetyöntekijöitä Heinäsaareen:

siivoukseen sekä vastaanotto- ja ravintolatyöhön.

Vastaanotto- ja ravintolatehtäviin hakeutuvilla tulee olla hygienia- ja anniskelupassi suoritettuna. Työntekijät koulutetaan tehtäviinsä. Kaikissa tehtävissä edellytetään vähintään 18 vuoden ikää sekä sujuvaa suomen kieltä. Toivomme hakijoilta reippautta, oma-aloitteisuutta, kykyä sopeutua vaihteleviin työolosuhteisiin sekä vähintään asiakaspalvelualan työkokemusta. Kaikki kokemus leirintäalueista lasketaan eduksi. Vieraiden kielten osaaminen ja kokemus matkailu-, majoitus- ja/tai ravintola-alalta katsotaan eduksesi. Työvuorot sijoittuvat siivouksessa pääosin klo 07 ja klo 15, vastaanotossa klo 07 ja klo 24 välille. Molemmissa tehtävissä työvuoroja myös juhannuksena ja viikonloppuisin. Myös vastaanoton ja kahvilan työtehtäviin kuuluu siivousta.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää sähköpostitse 3.3.2019 mennessä heinasaari@suomicamping.fi. Sähköpostin otsikoksi: ”Kesätyö/Heinäsaari”. Liitäthän hakemukseen vähintään yhden suosittelijan yhteystietoineen.

Työsuhteet ovat määräaikaisia ja niiden pituus vaihtelee. Olemme yhteydessä henkilöihin, jotka kutsutaan haastatteluun. Valitettavasti emme voi vastata puhelintiedusteluihin.