Matkailukeskus Rauhalahti

Matkailukeskus Rauhalahdessa vietät unohtumattomia hetkiä perheesi tai ystäviesi kanssa. Monipuoliset palvelut ja aktiviteetit antavat lomaasi ripauksen seikkailua, runsaasti elämyksiä ja vauhdikasta lomatunnelmaa ympäri vuoden. Tule ja koe parhaat lomapäivät!

Unelmaloma ei ole vuodenajasta kiinni. Risteile Kallavedellä, viiletä mönkijällä tai moottorikelkalla, viihdy kesäteatterissa, lähde suksilla järven jäälle, lekottele kylpylän lämmössä ja hemmotteluhoidossa. Rauhalahden alue tarjoaa jokaiselle jotakin kylpylästä keilailuun ja vauhdikkaista aktiviteeteista ulkoiluun luonnossa. Ilta kuluu hyvän ruoan, tanssin tai karaoken merkeissä, eikä Kuopion keskustaankaan ole kuin 6 kilometriä ja Matkus Shopping Centeriin ja IKEAan 7 km.

Matkailukeskus Rauhalahti tarjoaa monipuolista majoitusta ympärivuotisista lomahuviloista kesäkäyttöisiin loma- ja leirintämökkeihin sekä caravan- ja telttapaikkoihin. Mökkejä on yhteensä 79, sähköistettyjä caravanpaikkoja 237 ja telttapaikkoja noin 300. Lisäksi veneilijöille on omat vierasvenepaikat. Leirintäasiakkaille alueella on monipuoliset huoltotilat.

Majoitus ja palvelut

Keilauspaketti 2 vrk

Milloin olette viimeksi kokoontuneet ystäviesi kanssa? Miltä kuulostaisi viikonloppu ystävien kesken shoppaillen Matkus Shopping Centerissä ja Ikeassa, haastaen heidät keilaradalla ja vaikkapa pulahtaen kylpylän lämpimiin altaisiin? Illalla kutsuvat Rauhalahden tanssit tai keskustan yökerhot.

Lomahuvila 4:lle 340€
Lomahuvila 6:lle 390€
Lisävuode 50€ / hlö

Hinta sisältää yhden keilaradan tunniksi Rauhalahti Bowlingissa.

Hinta voimassa 10.1.-23.6. ja 7.8.-19.12.2017

Pikkujoulupaketti 1 vrk

Varaa työ- tai ystäväporukalla upea lomahuvila talven odotetuimpia juhlia varten!
Vietä ilta saunoen, ruokaillen ja huvilatunnelmasta nauttien. Lomahuvilaan saa tuoda omat ruoat ja juomat tai voitte tilata meiltä kaiken valmiiksi. Lisämaustetta antavat halutessasi alueen aktiviteetit, Rauhalahden keilahalli, kylpylä ja tanssit. Loppuillaksi ehtii vielä hyvin Kuopion villiin yöelämään, sillä keskustaan on vain 6km.

Lomahuvila 4:lle 197e
Lomahuvila 6:lle 265e

Hintaan sisältyy pyyhkeet 10:lle, liinavaatteet 4:lle/6:lle, takkapuut ja loppusiivous. Huvilan saa käyttöön klo 15 ja luovutus on klo 12. Tarjous voimassa 1.10.-20.12.2017.

Ajankohtaista

Paikallissää