Yleistä

Majoittuminen

Majoitusvuorokausi mökeissä alkaa klo 16 ja päättyy klo 12.

Majoitusvuorokausi matkailuajoneuvossa ja teltassa alkaa klo 16 päättyy klo 15.

Ennakkoon varatut mökit, huoneet ja matkailuajoneuvopaikat pidetään varattuina klo 18 saakka, ellei myöhemmästä saapumisesta ole sovittu.

Maksaminen 

Varaus maksetaan ennakkoon nettikaupassa tai viimeistään saavuttaessa paikan päällä. 

Henkilömäärä

Majoitusyksikön suurin sallittu henkilömäärä on sama kuin vuoteiden ja lisävuoteiden määrä. Henkilömäärä on ilmoitettava matkustajailmoituksella viimeistään sisäänkirjautumisen yhteydessä, eikä sitä saa ylittää.

Matkustajailmoitus

Voit täyttää ja tulostaa sähköisen matkustajailmoituksen ennakkoon, mikä nopeuttaa majoittumista leirintäalueelle. Linkki lomakkeeseen:

Matkustajailmoitus

Alaikäiset majoittujat

Alaikäiset ovat tervetulleita majoittumaan. Edellytämme, että jokaisella majoittujalla on huoltajaltaan saatu vapaamuotoinen lupalappu mukanaan. Lapussa tulee olla myös huoltajan puhelinnumero. Kaikki mökissä majoittujat ovat yhteisvastuussa, jos irtaimistoa rikotaan tahallisesti tai varastetaan. Ilmoitamme kaikesta ilkivallasta myös huoltajille ja tarvittaessa myös poliisille.

Mökit ja huoneet

Kaikissa mökeissä ja huoneissa on vähintään lämmitys, kapasiteetin mukainen määrä sänkyjä sekä yhtä monta peittoa ja tyynyä.

Lomamökeissä ja huoneissa on WC:t ja suihkut, lomamökeissä myös oma sauna. Leirintämökeissä ei ole WC:tä, suihkua eikä vesipistettä, vaan ne sijaitsevat erillisissä huoltorakennuksissa. 

Useassa mökki- tai huonetyypissä on myös mm. jääkaappi, keittolevy sekä astiasto. Jokaisen mökkityypin tarkempi varustelu löytyy majoituskuvauksista.

Sängyissä tulee käyttää liinavaatteita, jotka voit vuokrata varausta tehdessäsi tai lomakeskuksen vastaanotosta. Voit myös tuoda omat liinavaatteet tai makuupussin mukanasi.

Loppusiivous - saunalliset lomamökit ja perhehuoneet

Lomamökkien ja perhehuoneiden loppusiivous ei kuulu majoituksen hintaan. Asiakas voi halutessaan siivota itse tai tilata siivouksen, jolloin lomamökin hintaan lisätään +20 €. Itse siivottaessa edellytetään seuraavat: astioiden tiskaus, pöytäpintojen pyyhintä, näkyvien tahrojen pyyhintä, lattioiden lakaisu sekä tyhjien pullojen ja roskien poiskuljetus.

Tupakointi

Kaikki leirintäalueen sisätilat ovat savuttomia.

Tupakointi on sallittu vain majoitustilojen ulkopuolella ja ravintolan terassilla. Luvattomasta sisällä tupakoinnista palveluntarjoajalla on oikeus veloittaa siivouksesta ja tuuletuksesta aiheutuneet lisäkulut.

Lemmikkieläimet

Lemmikin tuonti majoitustiloihin on sallittu, mutta siitä on aina ilmoitettava etukäteen. Varaathan lemmikillesi oman nukkumispaikan, lemmikin paikka ei ole sängyssä tai sohvalla. Lemmikkieläimistä veloitetaan majoitusajalta 10 € lisämaksu/lemmikkieläin. 

Peruutukset

Jos olet estynyt saapumasta, tulee varaus peruuttaa välittömästi puhelimitse tai sähköpostilla kohteeseen, johon varaus on tehty. Tutustu varaus- ja peruutusehtoihin.