Yyterin mökit ja leirintäalue

Yyteri on elämys aikuisille ja lapsille. Yyterin hiekkaranta on Suomen kauneimpia hiekkarantoja ja samalla Etelä-Suomen laajimpia yhtenäisiä hiekkarantoja ja dyynialueita. Yyteri Resort & Camping sijaitsee hiekkarantojen välittömässä läheisyydessä. Porin kaupungin keskustaan on matkaa 20 kilometriä.

Yyteri Resortissa majoitut ympäri vuoden:

Talvikaudella varattavissa on 30 saunallista tai suihkullista lomamökkiä. Tutustu esimerkiksi suosittuihin premium- mökkeihimme, jotka ovat täysin pintaremontoituja ja sisustettu skandinaaviseen makuun sopiviksi! Lisäksi talviaikaan vieraidemme käytössä on yli sata sähköistettyä matkailuajoneuvopaikkaa. Yyteri Resortissa voit talviaikaan nauttia myös avantouinnista. Talviaikaan tarjoamme edullista majoitusta mm. yrityksille pidempiaikaiseen tarpeeseen, katso hinnat täältä. 

Kesäkaudella (toukokuusta syyskuun loppuun) majoitusvalikoimamme laajenee. Lomamökkien ja matkailuautopaikkojen lisäksi 40 leirintämökkiä sekä 5 hirsimökkiä. Lisäksi alueella on satoja telttapaikkoja. Leiriytyjiä ja leirintämökkeilijöitä palvelevat alueellamme useat huoltorakennukset, joista löytyvät suihku- ja wc-tilat, keittiötilat ja pyykkitupa. Vuonna 2018 remontoimme lisää uusia vessoja sekä perhesuihkuja! 

Yyterin alue antaa upeat mahdollisuudet esimerkiksi retkeilyyn ja koko perheen ulkoiluun ympäri vuoden! Yyterissä on yli 30 kilometriä luontoreittejä ja 15 lintutornia tai –lavaa. Luontoreiteillä voit nautiskella hiljaisuudesta tai haastaa itsesi lenkkeillen tai vaikka fat biken selässä, valinta on sinun! Yyteristä löytyy harrastuksia kokeiltavaksi sekä kesä- että hiihtolomalle; lajeissa löytyy surffauksesta ratsastukseen ja sauvakävelystä kiipeilyyn!  

 

Tervetuloa Yyteri Resortiin!

Majoitus ja palvelut

Paikallissää