Yyterin mökit ja leirintäalue

Yyteri Resortissa majoitut ympäri vuoden:

Kesäkaudella (toukokuusta syyskuun loppuun) lomamökkien ja matkailuautopaikkojen lisäksi varattavana on 40 leirintämökkiä sekä 5 hirsimökkiä. Lisäksi alueella on satoja telttapaikkoja. Leiriytyjiä ja leirintämökkeilijöitä palvelevat alueellamme useat huoltorakennukset, joista löytyvät suihku- ja wc-tilat, keittiötilat ja pyykkitupa. Vuonna 2018 remontoimme lisää uusia vessoja sekä perhesuihkuja! 

Talvikaudella varattavissa on 30 saunallista tai suihkullista lomamökkiä. Tutustu esimerkiksi suosittuihin premium- mökkeihimme, jotka ovat täysin pintaremontoituja ja sisustettu skandinaaviseen makuun sopiviksi! Lisäksi talviaikaan vieraidemme käytössä on yli sata sähköistettyä matkailuajoneuvopaikkaa. Yyteri Resortissa voit talviaikaan nauttia myös avantouinnista. Talviaikaan tarjoamme edullista majoitusta mm. yrityksille pidempiaikaiseen tarpeeseen, katso hinnat täältä.  

Yyteri on elämys aikuisille ja lapsille. Yyterin hiekkaranta on Suomen kauneimpia hiekkarantoja ja samalla Etelä-Suomen laajimpia yhtenäisiä hiekkarantoja ja dyynialueita. Yyteri Resort & Camping sijaitsee hiekkarantojen välittömässä läheisyydessä. Porin kaupungin keskustaan on matkaa 20 kilometriä.

Tervetuloa Yyteri Resortiin!

Majoitus ja palvelut

Paikallissää

Ajankohtaista