Kesätyöpaikat 2019

Haemme vuoropäälliköitä Yyteri Resortiin:

-vastaanottoon
-ravintolaan
-siivoukseen
-huoltoon

Oletko kiinnostunut näyttämään taitosi esimiehenä ja haastamaan itsesi? Haluatko ottaa vastuuta, ideoida, motivoida, etkä pelkää kääriä hihojasi ja ryhtyä töihin?

Esimiestehtäviin hakeutuvalle on eduksi tehtävään sopiva koulutus tai alalla opiskelu sekä alan työkokemus. Oma-aloitteisuus, kyky oppia uutta ja kyky sopeutua vaihteleviin työolosuhteisiin ovat esimieheltä vaadittavia ominaisuuksia.

Vastaanoton ja ravintolan vuoropäällikön töitä hakevilla tulee olla hygienia- ja anniskelupassi suoritettuna. Vieraiden kielten osaaminen ja kokemus matkailu-, majoitus- ja/tai ravintola-alalta katsotaan eduksi.

Tehtäviin annetaan koulutus. Esimiestehtävät ovat kokoaikaisia ja määräaikaisia.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää sähköpostitse 3.3.2019 mennessä esimiestyopaikat@suomicamping.fi. Sähköpostin otsikoksi: Vuoropäällikkö/Yyteri

Olemme yhteydessä henkilöihin, jotka kutsutaan haastatteluun. Valitettavasti emme voi vastata puhelintiedusteluihin.

 

Haemme

Leirintäaluetyöntekijöitä Yyteriin:

siivoukseen, huoltoon, vastaanotto- ja ravintolatyöhön sekä järjestyksenvalvontaan.

Vastaanotto- ja ravintolatehtäviin hakeutuvilla tulee olla hygienia- ja anniskelupassi suoritettuna. Järjestyksenvalvojan työ edellyttää myös kykyä vastaanoton työtehtäviin sekä suoritettua järjestyksenvalvojan kurssia ja voimassaolevaa järjestyksenvalvojakorttia.

Kaikki työntekijät koulutetaan tehtäviinsä. Kaikissa tehtävissä edellytetään vähintään 18 vuoden ikää. Vieraiden kielten osaaminen ja kokemus matkailu-, majoitus- ja/tai ravintola-alalta katsotaan eduksesi.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää sähköpostitse 3.3.2019 mennessä kesatyo.yyteri@suomicamping.fi.

Olemme yhteydessä henkilöihin, jotka kutsutaan haastatteluun. Valitettavasti emme voi vastata puhelintiedusteluihin.