Kesätyöpaikat 2020

Haemme vuoropäälliköitä Yyteri Resortiin:

-ravintolaan
-siivoukseen

Oletko kiinnostunut näyttämään taitosi esimiehenä ja haastamaan itsesi? Haluatko ottaa vastuuta, ideoida, motivoida, etkä pelkää kääriä hihojasi ja ryhtyä töihin?

Esimiestehtävät vaativat hyvää tilannetajua ja ahkeruutta sekä oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Kyky oppia uutta ja kyky sopeutua vaihteleviin työolosuhteisiin ovat esimieheltä vaadittavia ominaisuuksia. Esimiestehtävissä saat itse vaikuttaa oman, vastuullisen työsi sisältöön ja saat kokemusta laaja-alaisesti matkailualalta.  

Esimiestehtäviin hakeutuvalle on eduksi tehtävään sopiva koulutus tai alalla opiskelu sekä alan työkokemus.

Vastaanoton ja ravintolan vuoropäällikön töitä hakevilla tulee olla hygienia- ja anniskelupassi suoritettuna. Vieraiden kielten osaaminen ja kokemus matkailu-, majoitus- ja/tai ravintola-alalta katsotaan eduksi.

Tehtäviin annetaan koulutus. Esimiestehtävät ovat kokoaikaisia ja työsuhde tehdään määräajaksi (n. toukokuusta-elokuun loppuun).

Tarjoamme esimiehille mahdollisuuden majoitukseen kesän ajaksi.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää sähköpostitse 16.2.2020 mennessä sanna.liira@suomicamping.fi. Sähköpostin otsikoksi: ”Vuoropäällikkö/Yyteri”.

Hae nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita myös hakuajan ollessa käynnissä.

 

Haemme myös

Järjestyksenvalvojia

Yyteri Resort & Campingiin kesän ajaksi.

Järjestyksenvalvojan työ on pääosin yötyötä.

Järjestyksenvalvojan työ edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja reippautta toimia myös muiden osastojen apuna. Työ edellyttää suoritettua järjestyksenvalvojan kurssia ja voimassaolevaa järjestyksenvalvojakorttia.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää sähköpostitse 23.2.2020 mennessä yyteri@suomicamping.fi. Sähköpostin otsikoksi ”JV/Yyteri”