Kesätyöpaikat 2021

Haemme vuoropäälliköitä Yyteri Resortiin:

-ravintolaan/vastaanottoon
-siivoukseen

Oletko kiinnostunut näyttämään taitosi esimiehenä ja haastamaan itsesi? Haluatko ottaa vastuuta, ideoida, motivoida, etkä pelkää kääriä hihojasi ja ryhtyä töihin?

Esimiestehtävät vaativat hyvää tilannetajua ja ahkeruutta sekä oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Kyky oppia uutta ja kyky sopeutua vaihteleviin työolosuhteisiin ovat esimieheltä vaadittavia ominaisuuksia. Esimiestehtävissä saat itse vaikuttaa oman, vastuullisen työsi sisältöön ja saat kokemusta laaja-alaisesti matkailualalta.  

Esimiestehtäviin hakeutuvalle on eduksi tehtävään sopiva koulutus tai alalla opiskelu sekä alan työkokemus.

Vastaanoton ja ravintolan vuoropäällikön töitä hakevilla tulee olla hygienia- ja anniskelupassi suoritettuna. Vieraiden kielten osaaminen ja kokemus matkailu-, majoitus- ja/tai ravintola-alalta katsotaan eduksi.

Tehtäviin annetaan koulutus. Esimiestehtävät ovat kokoaikaisia ja työsuhde tehdään määräajaksi (n. toukokuusta-elokuun loppuun).

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää sähköpostitse 16.2.2021 mennessä yyteri@suomicamping.fi. Sähköpostin otsikoksi: ”Vuoropäällikkö/Yyteri”.

Hae nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita myös hakuajan ollessa käynnissä.

 

Haemme myös

Leirintäaluetyöntekijöitä

siivoukseen sekä vastaanotto- ja ravintolatyöhön.

Onko asiakaspalvelu lähellä sydäntäsi? Pidätkö vauhdikkaasta työstä ihmisten keskellä? Ravintolan ja vastaanoton työtehtävät ovat monipuolisia eikä yksikään päivä ole varmasti samanlainen! Vastaanoton tiskin takana mm. otat vastaan asiakkaita, teet varauksia sähköpostitse ja puhelimitse, vuokraat erilaisia vapaa-ajan välineitä ja kerrot asiakkaille Yyterin palveluista. Ravintolassa mm. hoidetaan aamupalatarjoilua, valmistellaan kahvilatuotteita ja ruoka-annoksia. Ravintola-vastaanoton vuoroissa pääset tekemään monipuolisesti ja vaihtelevasti töitä kummankin tiskin takana, aamu- ja iltavuoroissa. Vastaanotto- ja ravintolatehtäviin hakeutuvilla tulee olla hygienia- ja anniskelupassi suoritettuna.

Siivouksessa olet yksi tärkeimmistä asiakkaidemme viihtyvyyteen vaikuttavista tekijöistä! Siivousta tehdään niin mökeissä, yleisissä huoltorakennuksissa kuin saunatiloissakin. Siivous sopii sinulle, jos olet tehokas mutta huolellinen tiimipelaaja ja nautit reipastahtisesta työnteosta.

Kaikki työntekijät koulutetaan tehtäviinsä. Kaikissa tehtävissä edellytetään vähintään 18 vuoden ikää. Vieraiden kielten osaaminen ja kokemus matkailu-, majoitus- ja/tai ravintola-alalta katsotaan eduksesi.

Toivomme hakijoilta reippautta, joustavuutta, oma-aloitteisuutta, kykyä sopeutua vaihteleviin työolosuhteisiin sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Olethan myös valmis työskentelemään kaikilla osastoilla, sillä meillä autetaan kaveria ja tartutaan työhön siellä, missä siihen on tarvetta.

Vastaanotto-, ravintola- ja siivoustehtävissä työvuorot sijoittuvat klo 06.00 – 24.00 välille. Työsuhteet ovat määräaikaisia n. toukokuusta-elokuuhun. Odotamme, että olet sitoutunut työhösi koko työsuhteen ajaksi.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää sähköpostitse 23.2.2021 mennessä yyteri@suomicamping.fi. Sähköpostin otsikoksi ”Leirintäaluetyöntekijä/Yyteri”.

Hae nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita myös hakuajan ollessa käynnissä.

 

Haemme myös

Järjestyksenvalvojia

Yyteri Resort & Campingiin kesän ajaksi.

Järjestyksenvalvojan työ on pääosin yötyötä.

Järjestyksenvalvojan työ edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja reippautta toimia myös muiden osastojen apuna. Työ edellyttää suoritettua järjestyksenvalvojan kurssia ja voimassaolevaa järjestyksenvalvojakorttia.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää sähköpostitse 23.2.2021 mennessä yyteri@suomicamping.fi. Sähköpostin otsikoksi ”JV/Yyteri”