Kesätyöpaikat 2022

Haemme

LEIRINTÄALUETYÖNTEKIJÖITÄ

siivoukseen sekä vastaanotto- ja ravintolatyöhön.

Onko asiakaspalvelu lähellä sydäntäsi? Pidätkö vauhdikkaasta työstä ihmisten keskellä? Ravintolan ja vastaanoton työtehtävät ovat monipuolisia eikä yksikään päivä ole varmasti samanlainen! Vastaanoton tiskin takana mm. otat vastaan asiakkaita, teet varauksia sähköpostitse ja puhelimitse, vuokraat erilaisia vapaa-ajan välineitä ja kerrot asiakkaille Yyterin palveluista.

Ravintolassa mm. hoidetaan aamupalatarjoilua, valmistellaan kahvilatuotteita ja ruoka-annoksia. Ravintola-vastaanoton vuoroissa pääset tekemään monipuolisesti ja vaihtelevasti töitä kummankin tiskin takana, aamu- ja iltavuoroissa. Vastaanotto- ja ravintolatehtäviin hakeutuvilla tulee olla hygienia- ja anniskelupassi suoritettuna.

Siivouksessa olet yksi tärkeimmistä asiakkaidemme viihtyvyyteen vaikuttavista tekijöistä! Siivousta tehdään niin mökeissä, yleisissä huoltorakennuksissa kuin saunatiloissakin. Siivous sopii sinulle, jos olet tehokas mutta huolellinen tiimipelaaja ja nautit reipastahtisesta työnteosta.

Kaikki työntekijät koulutetaan tehtäviinsä. Kaikissa tehtävissä edellytetään vähintään 18 vuoden ikää. Vieraiden kielten osaaminen ja kokemus matkailu-, majoitus- ja/tai ravintola-alalta katsotaan eduksesi.

Toivomme hakijoilta reippautta, joustavuutta, oma-aloitteisuutta, kykyä sopeutua vaihteleviin työolosuhteisiin sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Olethan myös valmis työskentelemään kaikilla osastoilla, sillä meillä autetaan kaveria ja tartutaan työhön siellä, missä siihen on tarvetta.

Vastaanotto, ravintola, sekä siivoustehtävissä työvuorot sijoittuvat klo 06.00 - 24.00 välille. Työsuhteet ovat määräaikaisia n. toukokuusta-elokuuhun. Odotamme, että olet sitoutunut työhösi koko työsuhteen ajaksi.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää sähköpostitse 20.2.2022 mennessä yyteri@suomicamping.fi. Sähköpostin otsikoksi "Leirintäaluetyöntekijä/Yyteri".

Aloitamme työhaastattelut helmikuun alussa, hakuajan ollessa vielä käynnissä, joten hakemukset kannattaa laittaa jo hyvissä ajoin!

 

Haemme myös

JÄRJESTYKSENVALVOJIA Yyteri Resort & Campingiin kesän ajaksi.

Järjestyksenvalvojan työ on pääosin yötyötä.

Järjestyksenvalvojan työ edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja reippautta toimia myös muiden osastojen apuna. Työ edellyttää suoritettua järjestyksenvalvojan kurssia ja voimassaolevaa järjestyksenvalvojakorttia.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää sähköpostitse 20.2.2022 mennessä yyteri@suomicamping.fi. Sähköpostin otsikoksi "JV/Yyteri"