Yyterin caravanpaikat

Yyterin leirintäalueella on erilaisia leirintäaluepaikkoja karavaanareille. Kaikki ennakkoon varattavat matkailuajoneuvopaikat sisältävät sähköpaikan. 

Rantapaikka

Rantapaikat sijaitsevat nimensä mukaisesti Ruutujärven rannalla. Rantapaikat sijaitsevat Hiekka-alueen vieressä ja ne ovat ensisijaisesti suunniteltu matkailuautoille. Paikoilta löytyy myös sähköpistokkeet. Jokaisella paikalla on oma aurinkoterassinsa järven tuntumassa. Täällä nautiskelet aamukahvit omalla järvinäköalalla tai paistattelet auringossa omalla terassilla! Ruutujärven rannan aurinkotuolit houkuttelevat lekotteluun. Paikkamaksun lisäksi hintaan lisätään henkilömaksu tai maksut/vrk (alle 3 v. maksutta). Perhemaksu: 4 x henkilömaksu / vrk.

Hiekkapaikka

Hiekkapaikat sijaitsevat niin ikään Ruutujärven läheisyydessä. Paikat sijaitsevat avoimemmalla kentällä, jossa aurinkoa riittää! Alueella on myös erittäin pitkille yhdistelmille/autoille soveltuvia paikkoja, tiedustele varaustilannetta vastaanotosta.  Hiekka-paikoille sijoittuvat myös vuosi- ja kesäkausipaikkamme. Kaikilla paikoilla on oma sähköpistoke. Paikkamaksun lisäksi hintaan lisätään henkilömaksu tai -maksut/ vrk (alle 3 v. maksutta). Perhemaksu: 4 x henkilömaksu / vrk.

Valttipaikka

Valttipaikat ovat ns. täyden palvelun paikkoja. Paikoilta löytyy vesiliitäntä (toiminnassa kesäkaudella), viemäri, sähkö- ja tv-liitäntä. Valtti on asfalttipohjainen, puustoisempi alue, joka sijoittuu leirintäalueella hiekkarantojen puolelle. Merinäköala ei kuitenkaan yllä leirintäalueelle saakka, sillä välissä kohoaa ensimmäinen, korkea hiekkadyyni. Valtti-paikka on lähellä kaikkea; välittömästä läheisyydestä löytyvät niin leikkipuistot, huoltorakennukset, grillipaikat kuin kävelyreitti hiekkarantaankin. Kaikki paikat ovat läpiajettavia ja niihin on helppo aloittelevammankin karavanaarin ajaa. Talvikausipaikkamme sijoittuvat Valtti-alueelle. Paikkamaksun lisäksi hintaan lisätään henkilömaksu tai -maksut/ vrk (alle 3 v. maksutta). Perhemaksu: 4 x henkilömaksu / vrk. 

Nurmipaikka

Nurmipaikat sijoittuvat myös hiekkarantojen puolelle aluetta, heti Valtti-paikkojen viereen. Merinäköala ei kuitenkaan yllä leirintäalueelle saakka, sillä välissä kohoaa ensimmäinen korkea hiekkadyyni. Nurmi-paikat ovat nimensä mukaisesti nurmipohjaisia ja niissä on sähköpistokkeet. Nurmi-paikkojen vahvuuksiin kuuluvat lyhyet etäisyydet huoltorakennuksiin ja Yyterin sannoille sekä sadekelilläkin hyvänä pysyvä pohja. Alueella on myös paljon puita. Paikkamaksun lisäksi hintaan lisätään henkilömaksu tai -maksut/ vrk (alle 3 v. maksutta). Perhemaksu: 4 x henkilömaksu / vrk.

Aluekartasta näet, miten paikat leirintäalueellamme sijoittuvat.  

Hinnat 2020

 hinta/vrk 24.4. asti
ja 23.8. - 
 24.4. – 19.6.

9.8 - 23.8.

22.6. – 9.8

19.6 - 9.8
pe-la/la-su

Ranta -perusmaksu   15 € 22 € 22 € 24 € 25 €
Valtti -perusmaksu  15 €  18 € 18 € 22 € 23 €
Hiekka + Nurmi –perusmaksu 15 € 16 € 16 € 20 € 21 €
Henkilömaksu (alle 3 v. maksutta) 5 € 5 € 6 € 6 € 6 €
Henkilömaksu perheet: 2 aikuista ja
2 tai useampi lapsi (max 4 x hlömaksu)
20 € 20 € 24 € 24 € 24 €
 Sähkö  8 €  6 € 6 €  6 € 6 €
           


Camping Key Europe -kortilla -2 € perusmaksusta. Kortin voi ostaa vastaanotosta tai Suomen Leirintäalueyhdistyksen verkkokaupasta.

Camping Key Europe- ja Caravan – alennukset eivät ole voimassa erikoistapahtumien aikana, kuten juhannus.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.