Yyterin caravanpaikat

Yyterin leirintäalueella on erilaisia leirintäaluepaikkoja karavaanareille. Kaikki ennakkoon varattavat matkailuajoneuvopaikat sisältävät sähköpaikan. 

Lammenrantapaikka

Lammenrantapaikat sijaitsevat leirintäalueen oman Ruutujärven rannalla. Lammenrantapaikat sijaitsevat Hiekka-alueen vieressä ja ne ovat ensisijaisesti suunniteltu matkailuautoille. Paikoilta löytyy sähköpistokkeet. Jokaisella paikalla on oma aurinkoterassinsa. Täällä nautiskelet aamukahvit ja paistattelet auringossa omalla terassilla! Ruutujärven rannan aurinkotuolit houkuttelevat lekotteluun. Paikkamaksun lisäksi hintaan lisätään henkilömaksu tai maksut/vrk (alle 3 v. maksutta). Perhemaksu: 4 x henkilömaksu / vrk.

Hiekkapaikka

Hiekkapaikat sijaitsevat niin ikään Ruutujärven läheisyydessä. Paikat sijaitsevat avoimemmalla kentällä, jossa aurinkoa riittää! Alueella on myös erittäin pitkille yhdistelmille/autoille soveltuvia paikkoja, tiedustele varaustilannetta vastaanotosta.  Hiekka-paikoille sijoittuvat myös vuosi- ja kesäkausipaikkamme. Kaikilla paikoilla on oma sähköpistoke. Paikkamaksun lisäksi hintaan lisätään henkilömaksu tai -maksut/ vrk (alle 3 v. maksutta). Perhemaksu: 4 x henkilömaksu / vrk.

Valttipaikka

Valttipaikat ovat ns. täyden palvelun paikkoja. Paikoilta löytyy vesiliitäntä (toiminnassa kesäkaudella), viemäri, sähkö- ja tv-liitäntä. Valtti on asfalttipohjainen, puustoisempi alue, joka sijoittuu leirintäalueella hiekkarantojen puolelle. Merinäköala ei kuitenkaan yllä leirintäalueelle saakka, sillä välissä kohoaa ensimmäinen, korkea hiekkadyyni. Valtti-paikka on lähellä kaikkea; välittömästä läheisyydestä löytyvät niin leikkipuistot, huoltorakennukset, grillipaikat kuin kävelyreitti hiekkarantaankin. Kaikki paikat ovat läpiajettavia ja niihin on helppo aloittelevammankin karavanaarin ajaa. Talvikausipaikkamme sijoittuvat Valtti-alueelle. Paikkamaksun lisäksi hintaan lisätään henkilömaksu tai -maksut/ vrk (alle 3 v. maksutta). Perhemaksu: 4 x henkilömaksu / vrk. 

Nurmipaikka

Nurmipaikat sijoittuvat myös hiekkarantojen puolelle aluetta, heti Valtti-paikkojen viereen. Merinäköala ei kuitenkaan yllä leirintäalueelle saakka, sillä välissä kohoaa ensimmäinen korkea hiekkadyyni. Nurmi-paikat ovat nimensä mukaisesti nurmipohjaisia ja niissä on sähköpistokkeet. Nurmi-paikkojen vahvuuksiin kuuluvat lyhyet etäisyydet huoltorakennuksiin ja Yyterin sannoille sekä sadekelilläkin hyvänä pysyvä pohja. Alueella on myös paljon puita. Paikkamaksun lisäksi hintaan lisätään henkilömaksu tai -maksut/ vrk (alle 3 v. maksutta). Perhemaksu: 4 x henkilömaksu / vrk.

 

Aluekartan löydät yhteystiedot kohdasta. Siitä voit vielä tarkistaa paikkojen sijainnit. 

Hinnat 2021

 hinta/vrk 25.4. asti
ja 22.8. - 
 25.4. – 18.6.

8.8 - 22.8.

20.6. – 8.8

18.6 - 8.8
pe-la/la-su

Lammenranta -perusmaksu   23 € 28 € 28 € 30 € 31 €
Valtti -perusmaksu  23 €  24 € 24 € 28 € 29 €
Hiekka + Nurmi –perusmaksu 23 € 22 € 22 € 26 € 27 €
Henkilömaksu (alle 3 v. maksutta) 5 € 5 € 6 € 6 € 6 €
Henkilömaksu perheet: 2 aikuista ja
2 tai useampi lapsi (max 4 x hlömaksu)
20 € 20 € 24 € 24 € 24 €
           
           

Caravanpaikan hinta sisältää sähkön, mutta hintaan lisätään vielä henkilömaksut. 


Camping Key Europe -kortilla -2 € perusmaksusta. Kortin voi ostaa vastaanotosta tai Suomen Leirintäalueyhdistyksen verkkokaupasta.

Camping Key Europe- ja Caravan – alennukset eivät ole voimassa erikoistapahtumien aikana, kuten juhannus.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.