Yyterin mökit

Yyterissä on 30 ympäri vuoden varattavissa olevaa lomamökkiä. Kaikissa mökeissä on oma wc ja suihku sekä tupakeittiö, jossa ruokapöytä, jääkaappi, keittolevy, mikro, leivänpaahdin, kahvinkeitin sekä astiasto. Osassa mökeistä on lisäksi oma sauna. Plus-mökit ovat kokonaan pintaremontoituja mökkejä. Plus-mökeissä on lisäksi myös astianpesukone sekä runsaammin astioita omatoimiseen kokkailuun. 

Kesäaikaan varattavissa on lisäksi 5 hirsimökkiä sekä 40 leirintämökkiä. Hirsimökissä on olohuone, jossa levitettävä vuodesohva sekä makuuhuone, jossa kaksi vuodetta. Mökeissä on sähkölämmitys, petivaatteet (peitot ja tyynyt), vaatekaappi, ruokapöytä ja keittiössä jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, mikro, astiasto ja vesikanisteri. Mökeissä ei ole vesiliitäntää, alueen huoltorakennukset sijaitsevat mökkien läheisyydessä. Huoltorakennusten wc-, suihku- ja keittiötilat ovat käytettävissä ympäri vuorokauden.

Leirintämökki plus on pintaremontoitu hiljattain, alakerrassa on 1x120 cm sänky ja 1x80 cm sänky. Lisäksi parvella patjat kahdelle. Muissa leirintämökeissä on 2x80cm sängyt alakerrassa ja parvella patjat kahdelle. Kaikissa leirintämökeissä on lisäksi sähkölämmitys, petivaatteet (peitot ja tyynyt), vaatekaappi, ruokapöytä, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja mikro. Leirintämökeissä ei ole astiastoa. Astiapaketin voi vuokrata hintaan 5€. Mökeissä ei ole vesiliitäntää, alueen huoltorakennukset sijaitsevat mökkien läheisyydessä. Huoltorakennusten wc-, suihku- ja keittiötilat ovat käytettävissä ympäri vuorokauden.

 


6h saunallinen lomamökki

Hirsimökki