Yyterin telttapaikat

Yyterin leirintäalueella on paljon telttapaikkoja ja normaaliaikoina tilaa löytyy aina! Voit tehdä varauksen etukäteen tai vain saapua paikalle aukioloaikonamme. Heinäkuussa ja erikoistapahtumien aikana suosittelemme kuitenkin varaamaan paikan etukäteen, sillä telttapaikat voidaan myydä täyteen esimerkiksi Jazzien aikana. Auto + telttapaikan varatessasi voit ajaa autosi alueen sisäpuolelle ja parkkeerata auton telttasi viereen. 

Alueellamme ei ole merkittyjä telttapaikkoja, vaan voit valita itse mieleisen paikan leirintäalueelta. Sähköllisiä telttapaikkoja löytyy rajoitettu määrä, tiedustelut ja varaukset voit tehdä vastaanotosta. Telttailijoiden käytössä ovat kaikki alueemme huoltorakennukset keittiö- ja grillitiloineen sekä alueen lukuisat nuotiopaikat. Muistathan telttaa pystyttäessäsi pitää turvavälin 4 m muihin majoittujiin tai rakennuksiin! Varauksen voit tehdä suortaan tehdä alla olevan linkin kautta. Paikkamaksun lisäksi hintaan lisätään henkilömaksu tai -maksut (alle 3 v. veloituksetta). Perhemaksu: 4 x henkilömaksu. 

 

Hinnat 2020 24.4 – 19.6
ja 23.8.-
21.6. – 9.8. 9.8.-23.8
Teltta+auto perusmaksu 18 € 20 € 18 €
Teltta perusmaksu 16 € 18 € 16 €
Henkilömaksu (alle 3 v. maksutta) 5 € 6 € 6 €
Henkilömaksu perheet: 2 aikuista ja 2 tai useampi lapsi
(max 4 x hlömaksu)
20 € 24 € 24 €


Camping Key Europe -kortilla -2 € perusmaksusta, kortin voi ostaa vastaanotosta tai Suomen Leirintäalueyhdistyksen verkkokaupasta.

Camping Key Europe- ja Caravan – alennukset eivät ole voimassa erikoistapahtumien aikana, kuten juhannus.