Yyteri Resort saunat

Yyteri Resortissa löylyttelet vuoden ympäri! 

Ankkuri-saunamme lämpiää Ruutujärven rannalla innokkaita saunojia varten sekä yksityisinä perhesaunavuoroina, TYKY- päivien loppuhuipennuksena että rentojen illanistujaisten iloksi. Voit varata saunarakennukselta käyttöösi molemmat saunat tai vain toisen, takkahuoneella tai ilman. Kesäkaudella Juhannuksesta alkaen saunat ovat kaikkien majoittujien käytössä aamusaunoina. Saunan jälkeen on mukava pulahtaa Ruutujärveen, sekä kesällä että talvella!   

Perhesauna

Perhesauna lämpiää alueella majoittuville varattaessa

  • kolme suihkua
  • tilava pukuhuone
  • terassi
  • laituri

Perhesaunan voit varata majoituksen yhteydessä myös nettikaupasta. 

Perhesaunan hinta

25 €/50 min. / Sauna 2,
30 €/50 min. / Sauna 1 (remontoitu)
juhannus, Jazzit, Porispere ja muut erikoistapahtuma-ajat 30/35 €/h

Varaa omat peseytymistarvikkeet, pyyhkeet ja pefletit mukaan.
Hinnat eivät sisällä siivousta, tilat jätettävä lähtiessä siistiin kuntoon.

Yleiset aamusaunat miehille ja naisille lämpiävät Juhannuksesta alkaen koko sesongin läpi ja kuuluvat majoituksen hintaan. Saunasta on mahdollisuus pulahtaa suoraan uimaan Ruutujärveen.

Tilaussauna Ankkuri

Voit varata saunat käyttöön myös ryhmällesi! 

Tilaussaunassa onnistuu virallinen palaveri tai leppoisa juhlatilaisuus. Saunatila soveltuu hyvin esimerkiksi yrityksen virkistyspäivän viettoon tai koulutustilaisuuteen. Leirintäalueen reunamilta aukeaa mahtavat ulkoilumahdollisuudet luontopolkuineen, tai voitte ryhmänne kanssa pelata minigolf-turnauksen ennen löylyjä. 

Tilaussauna ja takkahuone ovat ryhmille, tilat sopivat max 12 hengelle. Löylyhuoneisiin mahtuu kerrallaan n. 6 henkilöä / sauna. Takkahuoneessa on jääkaappi saunajuomien tai eväiden säilytykseen ja palju lämpiää tilauksesta. Kesäaikaan käytössä myös saunan iso kalustettu terassi kaasugrilleineen. 

Kysy tarjousta saunatiloistamme!