Viihdy Yyterissä!

Yyteristä ja lähialueelta löytyy paljon tekemistä ja kokemista koko perheelle. Joko pehmeä hiekkaranta on kokeiltu ja tekisi mieli kokeilla muutakin kuin auringon palvontaa? Tästä vinkkejä päivän viettoon!

Kesällä:

Seikkailupuisto Huikeessa seikkailet ja vietät sporttisen päivän niin pienempien kuin suurempienkin hurjapäiden kanssa! Huikeeseen pääset helposti kävellen rannan kautta, autolla kierrät hieman pidemmän matkan Mäntyluodontien kautta.

Yyterin Ratsastuskeskus tarjoaa mm. ainutlaatuisia maastoretkiä meren rannalle!

Yyterin Surfkeskus sijaitsee Yyterinlahdella ja sieltä voit vuokrata esim. purjelautavälineitä. Lue lisää!

Veneretkistä nauttii koko perhe! Lähde seikkailemaan Säpin majakkasaarelle tai Iso-Enskeriin! 

Rantaelämästä nauttivat myös eläimet! Yyterin läheisyydessä Mäntyluodossa sijaitsee ainutlaatuinen 450 metriä pitkä koiraranta, jossa koirat saavat olla vapaana. Koirarannan osoite on Merisatamantie 13, 28880 Pori

Kohtaa suloiset alpakat Humisevan Harjun alpakkatilalla Ahlaisissa! Alpakkatilalla järjestetään hauskoja päiväkahveja alpakoiden kanssa! 

 

Yyteri Golf  -golffaa hulppeissa, merellisissä maisemissa!

 

Ympäri vuoden

Ravintoloita

The Merry Monk Suosittu gastropub Reposaaressa upeassa miljöössä. Suuri valikoima erikoisoluita.

Merimesta on Porin tunnetuin kalaravintola! Tuliaiset voit ostaa saman katon alta, jossa myynnissä Reposaari- aiheisia matkamuistoja sekä kalaa sesongin mukaan. Lue lisää!

Yyterin Virkistyshotellissa voit rentoutua aktiivisen päivän jälkeen. Kylpylä sijaitsee aivan leirintäalueen vieressä- Tarjolla myös live-keikkoja, ravintola yms.