Viihdy Yyterissä!

Yyterin alue antaa upeat mahdollisuudet esimerkiksi retkeilyyn ja koko perheen ulkoiluun ympäri vuoden! Yyterissä on yli 30 kilometriä luontoreittejä ja 15 lintutornia tai –lavaa. Luontoreiteillä voit nautiskella hiljaisuudesta tai haastaa itsesi lenkkeillen tai vaikka fat biken selässä, valinta on sinun! Yyteristä löytyy harrastuksia kokeiltavaksi sekä kesä- että hiihtolomalle; lajeissa löytyy surffauksesta ratsastukseen ja sauvakävelystä kiipeilyyn! 

Joko pehmeä hiekkaranta on kokeiltu ja tekisi mieli kokeilla muutakin kuin auringon palvontaa? Tästä vinkkejä päivän viettoon!

Katso tästä koko Yyterin alueen kartta 

Katso tästä Yyterin rannan kartta

 

Kesällä:

Seikkailupuisto Huikeessa seikkailet ja vietät sporttisen päivän niin pienempien kuin suurempienkin hurjapäiden kanssa! Huikeeseen pääset helposti kävellen rannan kautta, autolla kierrät hieman pidemmän matkan Mäntyluodontien kautta.

Yyterin Ratsastuskeskus tarjoaa mm. ainutlaatuisia maastoretkiä meren rannalle!

Yyteri Golf -golffaa hulppeissa, merellisissä maisemissa!

Yyterin Surfkeskus sijaitsee Yyterinlahdella ja sieltä voit vuokrata esim. purjelautavälineitä. Lue lisää!

Veneretkistä nauttii koko perhe! Lähde seikkailemaan Säpin majakkasaarelle tai Iso-Enskeriin! 

Rantaelämästä nauttivat myös eläimet! Yyterin läheisyydessä Mäntyluodossa sijaitsee ainutlaatuinen 450 metriä pitkä koiraranta, jossa koirat saavat olla vapaana. Koirarannan osoite on Merisatamantie 13, 28880 Pori

Kohtaa suloiset alpakat Humisevan Harjun alpakkatilalla Ahlaisissa! Alpakkatilalla järjestetään hauskoja päiväkahveja alpakoiden kanssa! 

 

Ympäri vuoden

Ravintoloita

Merimesta on Porin tunnetuin kalaravintola! Tuliaiset voit ostaa saman katon alta, jossa myynnissä Reposaari- aiheisia matkamuistoja sekä kalaa sesongin mukaan. Lue lisää!

Yyterin Virkistyshotellissa voit rentoutua aktiivisen päivän jälkeen. Kylpylä sijaitsee aivan leirintäalueen vieressä- Tarjolla myös live-keikkoja, ravintola yms.

Katso tästä Yyterin rannan kartta

Katso tästä koko Yyterin alueen kartta