Tarpeellista tietoa Yyteri Resort & Campingistä

 

Majoittuminen

Majoitusvuorokausi mökeissä alkaa klo 16 ja päättyy klo 12.

Majoitusvuorokausi matkailuajoneuvossa ja teltassa alkaa klo 16 päättyy klo 15.

Ennakkoon varatut mökit ja matkailuajoneuvopaikat pidetään varattuina klo 18 saakka, ellei myöhemmästä saapumisesta ole sovittu.

Maksaminen 

Varaus maksetaan ennakkoon nettikaupassa tai viimeistään saavuttaessa paikan päällä. Erikoistapahtuma-ajankohdat laskutetaan ennakkoon.

Henkilömäärä

Majoitusyksikön suurin sallittu henkilömäärä on sama kuin vuoteiden ja lisävuoteiden määrä. Henkilömäärä on ilmoitettava matkustajailmoituksella viimeistään sisäänkirjautumisen yhteydessä, eikä sitä saa ylittää.

Matkustajailmoitus

Voit täyttää ja tulostaa sähköisen matkustajailmoituksen ennakkoon, mikä nopeuttaa majoittumista leirintäalueelle. Linkki lomakkeeseen:

Matkustajailmoitus

Alaikäiset majoittujat

Alaikäiset ovat tervetulleita majoittumaan. Edellytämme, että jokaisella majoittujalla on huoltajaltaan saatu vapaamuotoinen lupalappu mukanaan. Lapussa tulee olla myös huoltajan puhelinnumero. Kaikki mökissä majoittujat ovat yhteisvastuussa, jos irtaimistoa rikotaan tahallisesti tai varastetaan. Ilmoitamme kaikesta ilkivallasta myös huoltajille ja tarvittaessa myös poliisille.

Mökit

Kaikissa mökeissä on vähintään lämmitys, kapasiteetin mukainen määrä sänkyjä sekä yhtä monta peittoa ja tyynyä.

Sängyissä tulee käyttää liinavaatteita, jotka voit vuokrata varausta tehdessäsi tai saapuessasi leirintäalueen vastaanotosta. Voit myös tuoda omat liinavaatteet tai makuupussin mukanasi.

Lomamökit

Lomamökeissä on mm. wc, suihku, (osassa sauna), tupakeittiö, jääkaappi, keittolevy, astiasto sekä vuodevaatteet (peitot ja tyynyt). Jokaisen mökkityypin tarkempi varustelu löytyy mökkikuvauksista.

Yyterin lomamökkien loppusiivous maksaa 50 €.

Mahdollista on myös tilata välisiivous, joka on samanhintainen kuin loppusiivous. Loppu- tai välisiivouksen voi ostaa varausta tehdessä.

Jos asiakas suorittaa loppusiivouksen itse, sisältää se seuraavat toimet: huonekalut ja tavarat alkuperäisille paikoilleen, astioiden tiskaus, pöytäpintojen pyyhintä, lattioiden lakaisu (imurointi) sekä tyhjien pullojen ja roskien poisvienti. Tyhjennäthän myös jääkaapin ja viet tuomasi ruokatarvikkeet mukanasi pois tai roskikseen. Vuokratut liinavaatteet jätetään lähtiessä sängyn päälle pinoon.

Pidätämme oikeuden laskuttaa asiakasta jälkikäteen, mikäli loppusiivous on tekemättä tai mökin siivous vaatii ylimääräistä siivousta tai erikoispesuaineiden käyttöä.

Leirintämökit

Mökeissä on sähkö, jääkaappi, keittonurkkaus, vuodevaatteet (peitot ja tyynyt) sekä pieni terassi. Wc:t ja suihkut sekä vesipisteet sijaitsevat erillisissä huoltorakennuksissa. Jokaisen mökkityypin tarkempi varustelu löytyy mökkikuvauksista.

Leirintämökkien normaali loppusiivous sisältyy majoitusyksikön hintaan. Asiakkaalta kuitenkin edellytetään, että hän tyhjentää jääkaapin, tiskaa astiat, vie mökin roskat jätepisteeseen sekä vie pois mahdollisesti mukanaan tuomat pullot ja tölkit. Mikäli olet tilannut liinavaatteet, jätetään ne pinossa sängyn päälle.

Tupakointi

Kaikki leirintäalueen sisätilat ovat savuttomia.

Tupakointi on sallittu vain majoitustilojen ulkopuolella ja ravintolan terassilla. Luvattomasta sisällä tupakoinnista palveluntarjoajalla on oikeus veloittaa siivouksesta ja tuuletuksesta aiheutuneet lisäkulut.

Lemmikkieläimet

Lemmikin tuonti majoitustiloihin on sallittu, mutta siitä on aina ilmoitettava etukäteen. Varaathan lemmikillesi oman nukkumispaikan, lemmikin paikka ei ole sängyssä tai sohvalla. Lemmikkieläimistä veloitetaan majoitusajalta 10 € lisämaksu. 

Peruutukset

Jos olet estynyt saapumasta, tulee varaus peruuttaa välittömästi puhelimitse tai sähköpostilla kohteeseen, johon varaus on tehty. Tutustu varaus- ja peruutusehtoihin.

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste on nähtävissä täällä